Hoşgeldin, Ziyaretçi:

Üye Ol
Yeni Tema ! Yeni temamız forumumuza hayırlı olsun.Bu konuda fikirlerinizi beyan edebilirsiniz.
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gri duyuru tablosu
#1
*Yukardan aşağıya doğru duyurular kaymaktadır.
*Üzerine geldimi duyuruda yazan yazı durur.
*Yapımcısı başkasıdır ben sadece üzerinde bir kaç edit yaptım.
31gd7A.png

Kod:
<table width="450" border="2" cellspacing="0" cellpadding="0" bordercolor="#7f8c8d" bgcolor="#7f8c8d">
<tr> <td> <script language="JavaScript1.2">




var scrollerwidth="1120px"


var scrollerheight="35px"


var scrollerspeed=2






var scrollercontent='<center><font face="Arial" color="#000" size="5"><b>Wall-A Tema<br><br>Yapımcısı Falcondur.<br><br>Temanın yapımı 1 gün sürmüştür.<br><br>Yeni Tema Çok Yakındadır. | Wall-B<br><br>Bu Alanı<br><br>Headerdan düzenleyiniz.</b></font><center>'

var pauseit=1




scrollerspeed=(document.all)? scrollerspeed : Math.max(1, scrollerspeed-1)
var copyspeed=scrollerspeed
var iedom=document.all||document.getElementById
var actualheight=''
var cross_scroller, ns_scroller
var pausespeed=(pauseit==0)? copyspeed: 0

function populate(){
if (iedom){
cross_scroller=document.getElementById? document.getElementById("iescroller") : document.all.iescroller
cross_scroller.style.top=parseInt(scrollerheight)+8+"px"
cross_scroller.innerHTML=scrollercontent
actualheight=cross_scroller.offsetHeight
}
else if (document.layers){
ns_scroller=document.ns_scroller.document.ns_scroller2
ns_scroller.top=parseInt(scrollerheight)+8
ns_scroller.document.write(scrollercontent)
ns_scroller.document.close()
actualheight=ns_scroller.document.height
}
lefttime=setInterval("scrollscroller()",20)
}
window.onload=populate

function scrollscroller(){

if (iedom){
if (parseInt(cross_scroller.style.top)>(actualheight*(-1)+8))
cross_scroller.style.top=parseInt(cross_scroller.style.top)-copyspeed+"px"
else
cross_scroller.style.top=parseInt(scrollerheight)+8+"px"
}
else if (document.layers){
if (ns_scroller.top>(actualheight*(-1)+8))
ns_scroller.top-=copyspeed
else
ns_scroller.top=parseInt(scrollerheight)+8
}
}

if (iedom||document.layers){
with (document){
if (iedom){
write('<div style="position:relative;width:'+scrollerwidth+';height:'+scrollerheight+';overflow:hidden" onMouseover="copyspeed=pausespeed" onMouseout="copyspeed=scrollerspeed">')
write('<div id="iescroller" style="position:absolute;left:0px;top:0px;width:100%;">')
write('</div></div>')
}
else if (document.layers){
write('<ilayer width='+scrollerwidth+' height='+scrollerheight+' name="ns_scroller">')
write('<layer name="ns_scroller2" width='+scrollerwidth+' height='+scrollerheight+' left=0 top=0 onMouseover="copyspeed=pausespeed" onMouseout="copyspeed=scrollerspeed"></layer>')
write('</ilayer>')
}
}
}

</script> </td></tr> </table>
#2
teşekkürler
Alttan aldık yeteri kadar.
Bundan sonra herkes EDERİ kadar.


ForumAmca 2.Üyesi

#3
Önemli değil.
İstediğin herşey hep işlemez.
#4
teşekkürler Big Grin

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.











Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  temAlican - Duyuru panosu ertank 0 193 08-07-2015, Saat: 09:00
Son Yorum: ertank

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri:MCTR MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
Desing and Coding By Mustafa SEVİM