Hoşgeldin, Ziyaretçi:

Üye Ol
Yeni Tema ! Yeni temamız forumumuza hayırlı olsun.Bu konuda fikirlerinizi beyan edebilirsiniz.
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mısır haşlarken tuz atarsanız mısır sertleşir, bu nedenle mısırı haşladıktan sonra tu
#1
Mısır haşlarken tuz atarsanız mısır sertleşir, bu nedenle mısırı haşladıktan sonra tuzlayın.
Alttan aldık yeteri kadar.
Bundan sonra herkes EDERİ kadar.


ForumAmca 2.Üyesi



Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Patatesleriniz Uzun Süre Sonra Çimleniyorsa İçeriye. Kim-Jong 0 15 13-11-2016, Saat: 15:03
Son Yorum: Kim-Jong
  Pişirdiğiniz kekin kalıba yapışmaması için hamuru dökmeden önce kalıbı yağlayın sonra Rocky 0 124 22-07-2015, Saat: 19:01
Son Yorum: Rocky
  Karnabaharın rahatsız edici kokusu gidermek için haşlarken içine bir miktar süt ekley Rocky 0 111 22-07-2015, Saat: 18:59
Son Yorum: Rocky

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri:MCTR MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
Desing and Coding By Mustafa SEVİM