Hoşgeldin, Ziyaretçi:

Üye Ol
Yeni Tema ! Yeni temamız forumumuza hayırlı olsun.Bu konuda fikirlerinizi beyan edebilirsiniz.
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yemeğinizin tuzunu fazla kaçırınca tencereye birkaç parça soyulmuş çiğ patates atın,
#1
Yemeğinizin tuzunu fazla kaçırınca tencereye birkaç parça soyulmuş çiğ patates atın, fazla tuzu alacaktır.
Alttan aldık yeteri kadar.
Bundan sonra herkes EDERİ kadar.


ForumAmca 2.Üyesi



Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tuzluğunuzun içindeki tuzun rutubet yapmaması için içine bir miktar pirinç atın. Rocky 0 177 22-07-2015, Saat: 19:03
Son Yorum: Rocky
  Haşlanmış mısırın daha lezzetli olması için haşlama suyuna bir miktar toz şeker atın. Rocky 0 189 22-07-2015, Saat: 18:56
Son Yorum: Rocky
  Sosisleri çatlamadan kızartmak için kızartmadan önce bıçakla 1-2 çizik atın ya da bir Rocky 0 110 22-07-2015, Saat: 18:51
Son Yorum: Rocky

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri:MCTR MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
Desing and Coding By Mustafa SEVİM